Miljøvenlig flytning, opbevaring og transport til private

Comboflyt tilbyder pålidelig, effektiv og problemfri flytning for private kunder i hele Danmark.

Kontakt os på 59 911 911 eller udfyld kontaktformularen for mere information om, hvad vi kan tilbyde dig.​

LAD OS SKABE RAMMEN FOR EN PROBLEMFRI OG VELTILRETTELAGT FLYTNING

Uanset om du skal flytte i ny lejlighed, i hus eller flytte fra Sjælland til Jylland eller omvendt, er vi din professionelle flyttepartner.

Når man skal flytte er der mange forberedelser og overvejelser, der skal hænge sammen og falde på plads, for at flytningen kan forløbe som planlagt og uden problemer og ubehagelige overraskelser undervejs.

Vi tilbyder vores ekspertise allerede fra start af, og kan være med i den første planlægning med gode råd og vejledning, omkring alle de praktiske og tidsmæssige aspekter i forbindelse med flytningen. Ligesom vi også kan være behjælpelige med en tidsplan for en sikker og veltilrettelagt flytning af dit indbo.

Kontakt os på telefon 59 911 911 eller udfyld kontaktformularen for mere information om, hvad vi kan tilbyde dig.​

VI KAN TILBYDE TO FORSKELLIGE FLYTTELØSNINGER TIL VORES PRIVATE KUNDER:

Standard flytning:

Ved en standard flytning kommer vi og afhenter dine flyttekasser og møbler og flytter dem til den nye adresse. Vi står for alt slæbearbejdet og transporten, resten står du selv for.

Totalløsning:

Ved at vælge dette får du en løsning, hvor du giver os din nøgle, og så står vi for alt, lige fra nedpakning af tøj, service, møbler, genstande og ejendele, vi står for transporten, og vi står for udpakning og montering af møbler m.m. på den nye adresse. Ønsker du at vi udfører slutrengøringen så klarer vi også denne.

Det er også muligt at vælge en skræddersyet løsning, hvor vi kan være behjælpelige med dele af nedpakningen og udpakningen. Sammen finder vi den helt rigtige løsning, der matcher dine ønsker og behov ved en flytning.

Lige meget hvilken løsning du vælger, så låner vi dig flyttekasser og pakkepapir kvit og frit når du vælger os som flyttepartner.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en privat flytning, så ring på 59 911 911 og book et konsulentmøde.

Trustpilot logo
dtl
logo flyttetilbud new 2

KVALITETSSIKRING GENNEM MEDLEMSKABER AF DE FØRENDE BRANCHEORGANISATIONER

Super flinke unge mænd, der var effektive og passede godt på mine ting. De var meget hjælpsomme da møblerne skulle sættes på plads. Kan varmt anbefale Comboflyt!

Charlotte Raahauge

via Trustpilot

“Flyttefolkene var super gode og flinke.
Alt forløb efter planen. Prisen yderst rimelig. Alt i alt er vi meget tilfredse med Comboflyt, som vi vil bruge igen næste gang vi flytter. Tak 🙂”

Lasse Jagtboe

via Flyttetilbud.dk

Erfaring... Service... Miljøvenligt...

FÅ GRATIS TILBUD