Miljøvenlig Flytning, Transport og Opbevaring

Comboflyt har mere end 20 års erfaring inden for flytning og transport for både små og store virksomheder.

Hos Comboflyt tilbyder vi flytteløsninger som altid tilpasses de forskellige virksomheders individuelle ønsker og behov.

Hos os får du en erfaren og professionel og flyttepartner, som altid er klar på at påtage sig hele ansvaret for din virksomheds flytning.

Med Comboflyt som din flyttepartner er din virksomheds flytning altid i sikre hænder. Vi passer på vores kunders ejendele som var det vores egne.

Vi har en bred erfaring med mange forskellige typer flytninger, alt lige fra små kontorer til store re-locations af flere hundrede medarbejdere, og det sker altid med fokus på kundens behov og ønsker.

For at vi kan tilsikre dig en så problemfri flytning som overhovedet muligt, planlægges flytningen meget nøje inden opstart. Der vil vi i tæt samarbejde med virksomheden gennemgå hele flytningsprocessen fra start til slut. Vores flyttemænd kan hjælpe jer med afmontering, emballering og nedpakning af jeres inventar før det flyttes. En flytning med os kan gøres i weekender, for at minimere driftsforstyrrelser for medarbejdere og produktion.

Hos Comboflyt flytter vi 363 dage om året hvis vores kunder ønsker dette.

Hos Comboflyt tilbyder vi:

  • Nedpakning og udpakning.
  • Transport af jeres kontormøbler, inventar, arkiver, og diverse lagerrum.
  • Ned og opkobling af IT.
  • Bortskaffelse af defekt kontorinventar mm.
  • Re-locations internt på virksomheden.

 

Trustpilot logo
dtl
logo flyttetilbud new 2

KVALITETSSIKRING GENNEM MEDLEMSKABER AF DE FØRENDE BRANCHEORGANISATIONER

biler sh e1575401140145

Flytning og transport til private og erhverv

For mange vækker en flytteproces bekymringer. Hos os er du selv med til at bestemme præcis hvordan og hvornår din flytning skal foregå. 

Det er bl.a. muligt at lade os stå for nedpakning/udpakning af dine ejendele, eller du kan gøre det hele selv. Lige meget hvilken model du vælger, så stiller vi selvfølgelig flyttekasser og pakkepapir gratis til rådighed.

Skånsom opbevaring

Står du og mangler plads til opbevaring af dine ting, f.eks i forbindelse med din flytning?

Søger du et opvarmet opbevaringsrum tæt på Ballerup?

Hos Comboflyt har vi opbevarings muligheder, der dækker de flestes behov.

 

PHILIP, FLYTTEMAND

Dine ting, vores (forsikrings)ansvar

Vælger du os som din flyttepartner, er dine ting selvfølgelig vores ansvar, og er dækket af vores forsikringer hos Gjensidige Forsikring hvor vi er fuldt forsikret.

Vores dygtige flyttemænd er meget påpasselige, og passer altid godt på dine ting, når de transporteres til og fra flyttebilen, og når den pakkes. En sjælden gang i mellem sker der dog det, der ikke må ske: at en ting bliver ridset eller skadet. Er det vores flyttemænd, som bærer ansvaret for skaden, får du naturligvis erstatning.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du selv har stået for at nedpakningen af dine ejendele, skal de være pakket forsvarligt ind, førend eventuelle ridser eller skader kan pålægges os som flyttefirma.

COMBOFLYT ER ANBEFALET AF REALMÆGLERNE

RealM Logo NY MBlaa RGB

”Vi har henvist flere af vores kunder til Comboflyt, da vi ved de levere et super stykke arbejde.

Aftalerne er blevet overholdt, og vores kunder er glade for henvisning til Comboflyt.”

2642

CASPER JUNGE, DAGLIG LEDER

Super flinke unge mænd, der var effektive og passede godt på mine ting. De var meget hjælpsomme da møblerne skulle sættes på plads. Kan varmt anbefale Comboflyt!

Charlotte Raahauge

via Trustpilot

“Flyttefolkene var super gode og flinke.
Alt forløb efter planen. Prisen yderst rimelig. Alt i alt er vi meget tilfredse med Comboflyt, som vi vil bruge igen næste gang vi flytter. Tak 🙂”

Lasse Jagtboe

via Flyttetilbud.dk

Erfaring... Service... Miljøvenligt...

FÅ GRATIS TILBUD