Miljøvenlig opbevaring til private og erhverv

Opbevaring i Storkøbenhavn

Hos Comboflyt kan vi tilbyde opbevaring af dine møbler, flyttekasser og hele bohaver.

TØR OG SIKKER OPBEVARING

Er du ved at bygge nyt hus, eller skal du ud at rejse i længere tid, måske har du af anden årsag brug for opbevaring af møbler, hårde hvidevarer eller flyttekasser med dine ejendele, så lad os tage tage det ind i varmen.

Vi stiller vores 300 m2 store opvarmede lagerrum til rådighed for alle vores kunder, der har behov for en ’mellemstation’ eller der har for lidt plads til opbevaring i forbindelse med flytningen.

Vores lagerrum er tørt og opvarmet, hvilket sikrer dig en opbevaring under de bedste forhold, hvor møbler og genstande ikke bliver udsat for fugt. Ligeledes er vores lokaler tyverisikrede og videoovervåget 24/7.

OPBEVARING UDEN BEGRÆNSNING

Opbevaring af møbler og flyttekasser kan tilbydes på 3 forskellige måder: Enten som fritstående på paller eller i 6 m3 lifte eller i 20″-40″ skibscontainere. Vi ved, at alle vores kunder har meget forskellige behov til opmagasinering, hvorfor det hos Comboflyt også er muligt at opbevare uden begrænsning.

Hvad enten du har behov for opbevaring i 2 dage eller i 10 år, så finder vi den helt rigtige løsning til dig. Kontakt os på telefon 59 911 911

 

Der bliver afregnet pr. påbegyndt måned fra indsætningsdatoen.

 

Trustpilot logo
dtl
logo flyttetilbud new 2

KVALITETSSIKRING GENNEM MEDLEMSKABER AF DE FØRENDE BRANCHEORGANISATIONER

Super flinke unge mænd, der var effektive og passede godt på mine ting. De var meget hjælpsomme da møblerne skulle sættes på plads. Kan varmt anbefale Comboflyt!

Charlotte Raahauge

via Trustpilot

“Flyttefolkene var super gode og flinke.
Alt forløb efter planen. Prisen yderst rimelig. Alt i alt er vi meget tilfredse med Comboflyt, som vi vil bruge igen næste gang vi flytter. Tak 🙂”

Lasse Jagtboe

via Flyttetilbud.dk

Erfaring... Service... Miljøvenligt...

FÅ GRATIS TILBUD